055 – 5767 299 info@wokcentre.nl

Onbeperkt wokken bij WokCentre.

De gerechten en wok-ingrediënten worden u in buffetvorm aangeboden. Zo vindt u voorgerechten van de grill, soepen en een warm buffet met diverse voor,- hoofd- en bijgerechten. Daarnaast vindt u een grote verscheidenheid aan wok-ingrediënten (onder andere vlees, vis en gevogelte), diverse salades, vers fruit en natuurlijk een heerlijk ijsbuffet.
De door u uitgekozen wok ingrediënten worden door onze koks direct voor u bereid in de woksaus van uw keuze. Bij het samenstellen van ons warm buffet hebben wij natuurlijk ook rekening gehouden met onze kleine gasten en mensen met een bepaald dieet.

Wok All-inclusive!

Wokken inclusief drankjes (bier, huiswijn, frisdranken, koffie en thee). Met het Wok-arrangement is aan het einde van de avond de rekening nooit meer een verassing.

U bent van harte welkom

U kunt hier onbeperkt genieten van de uitgebreide verse buffetten die bestaan uit soep naar keuze, een warm buffet en een vers, koud wokbuffet, salade buffet en tot slot een dessert buffet.
Voor de jonge gasten zit in het warme buffet een aantal kindvriendelijke gerechten zoals patat en kippebouten.
Natuurlijk mogen zij ook onder begeleiding deelnemen aan het buffet.

Wokken All-inclusive

U betaald een vaste prijs voor alle gerechten die wij voor u bereiden, inclusief alcoholvrije dranken, huiswijn en bier. U mag zoveel proeven en drinken als u zelf wilt. U betaald niet voor wat u eet, maar voor de tijd die u bij ons bent.

Speciale dagen en feestdagen zijn:
Valentijnsdag, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Bevrijdingsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Sinterklaas, kerstavond, 27 december, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.Tijdens de kerstdagen geldt een ander tarief, dat in onze speciale kerstbrochure staat vermeld.

Elke zondag

Familie Wokmiddag

 

van 15:00 tot 17:00 uur.

Wilt u gezellig met uw familie eten, zonder 's avonds laat thuis te komen?

Kom dan zondagmiddag naar Wokcentre Apeldoorn.
Wij bieden u de mogelijkheid om in een rustige, ongedwongen sfeer te genieten van het wokken.

Volwassenen: € 23,00 p.p. all-inclusive
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 11,50 p.p. all-inclusive

* Van de aangegeven begintijd kan niet afgeweken worden, anders gelden de normale tarieven.